25 Ekim 2012 Perşembe

ATG Nivo Serisi

ATG Nivo Serisi


AT-G SERİLERİ
Her türlü Hava Koşulunda Nivelman
Topcon'un mühendislik ve inşaat işlerinde kullanılan otomatik nivoları tamamen aerodinamik ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Hafif olması sebebi ile kolay taşınabilir ve tamamen su geçirmez özelliğe sahip dürbünü ile yağışlı arazi çalışmalarında rahatlıkla kullanılabilir.

Su Geçirmeyen Dürbün Yapısı
Cihaz tamamen su geçirmeyen dürbünü sayesinde gerek yağışlı havalarda gerekse, madencilik ve tünel çalışmalarında rahat çalışma imkanı sağlar. Sadece testleri geçen dürbünler kullanılır ve bu dürbünler nitrojen gazı ile doludurlar. Bu gaz sayesinde merceklerde buhar oluşumu ve nem buğusu oluşumu engellenir.
2 Hızlı Netleştirme (AT-G1)
Hassas ve kaba netleştirme, koaksiyal netleştirme vidası ile yapılır.İki hızlı netleştirme kusursuz görüntünün hızlı bir şekilde elde edilmesine olanak sağlar.
Mükemmel Kompensatör sistemi ile hızlı ve güvenilir NİVELMAN
Manyetik ortamlara karşı korunmalı olan kompensatör otomatik nivelman için hazırlanmıştır. Böylelikle ince titreşimlerde yapılan otomatik nivelmanda dahi herhangi bir etki görülmediği kanıtlanmıştır.Topcon, geliştirdiği özel bir sistem ile kompensatörü, manyetik alanlardan, soğuktan, sıcaktan ve şoklardan etkilenmez yapıya getirmiştir.

Çok kısa etleştirme
Topcon, AT-G3 ,AT-G4 ve AT-G6  modellerinde, 0.5m netleştirme mesafesi ile kapalı alanlarda (bina,tünel v.b ) ve yakın okuma gereği duyulan noktalarda ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder