6 Nisan 2013 Cumartesi

Leica GS09 GNSS: GS09 GNSS Anteni

Leica GS09 GNSS: GS09 GNSS Anteni ve CS09 Kontrol Ünitesi


- CS09, SmartWorx Kontrol ünitesi: Smartworx arazi yazılımı Leica Sistem 1200'ün kanıtlanmış ve bilinen çalışma konseptine dayalıdır. Simgelerden oluşan menüleriyle kullanımı daha da kolaydır, anında verim sağlar.
- RTK Gezici: Oldukça hafif ve kablosuz gezicinin tüm gün kullanımı çok rahattır. Olağanüstü sağlam gezici, sert kullanımlara ve devrilmelere karşı dayanıklıdır. Tüm RTK sinyallerini kabul ettiği için, GS09 her referans istasyonu türüyle kullanılabilir. Bağlanabilen çok çeşitli radyolar otomatik olarak tanınır ve konfigürasyon ayarları bilgisi gerektirmez.




- Referans İstasyon: Kurulumu kolay RTK sabit, kontrol ünitesi olmadan çalışır. Sadece GS09 anteni, bir radyo modem ve batarya gerekli olup, düzeltme verileri pek çok RTK gezici türüne gönderilebilir. CS09 kontrol ünitesine bağlanılarak, ham uydu verileri post prosesi için kaydedilebilir. Tüm ekipmanlar bir sehpaya monte edilebilir; su geçirmez ve sorunsuz bir kurulum sağlar.
- CORS Gezicisi: Netwırk modunda, GS09 tüm referans ağlarda mükemmel çalışır, Tusaga Aktif uyumludur. GS09 anteni ve CS09 kontrol ünitesinden bir sabite gerek kalmaksızın tam bir ölçüm sistemi oluşturulabilir. CORS düzeltmeleri Leica GPRS modülleri ile ya da cep telefonunuz aracılığıyla alınabilir.
- SmartStation: TS15 ve TS30/TM30 total station'lar GS09 anteni ile kullanımı kolay tek bir cihazda birleşebilir. Kontrol noktası arama veya travers hesaplama ihtiyacını ortadan kaldırır.

Leica modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder